Detection of common adulterants in milk / Nejlevnější knihy
Detection of common adulterants in milk

Kód: 13513727

Detection of common adulterants in milk

Autor Rita Narayanan

The adulterants / preservatives become health hazards for consumers particularly infants . Normally, adulteration in food is done either for financial gain or lack of hygienic conditions of processing, storing, transporting and ma ... celý popis

908


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Detection of common adulterants in milk

Nákupem získáte 91 bodů

Anotace knihy

The adulterants / preservatives become health hazards for consumers particularly infants . Normally, adulteration in food is done either for financial gain or lack of hygienic conditions of processing, storing, transporting and marketing. This ultimately leads to the stage that the consumer is either cheated or often becomes victim of disease. Such types of adulteration are quite common in developing countries. It is important for the consumer to know about the common adulterants and their effects on health.

Parametry knihy

908

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: