Kód: 00027931
Autorka Jiřina Ullmannová vychází z vlastních zkušeností . Více receptů zaměřila na přípravu rostlinných jídel, které jsou na přípravu složitější než jídla živočišná. Hlavní myšlenkou dělené stravy je nekombinovat rostlinné a ž ... celý popis
Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Autorka Jiřina Ullmannová vychází z vlastních zkušeností . Více receptů zaměřila na přípravu rostlinných jídel, které jsou na přípravu složitější než jídla živočišná. Hlavní myšlenkou dělené stravy je nekombinovat rostlinné a živočišné zdroje. Rostlinná strava je lehčí a je trávena za trochu jiných podmínek než živočišná strava. Nechci se zde rozepisovat na téma vlivu např. znečištěného ovzduší nebo potravy na naše tělo. Faktem je, že náš organismus má co dělat, aby se udržel v kondici. Musí především bojovat proti chorobám, odstraňovat škodliviny přítomné např. v potravě a ještě by měl mít dost energie na správné zpracování přijaté potravy. Při běžném způsobu stravování je energie použita na trávení a na ostatní činnosti nám moc sil už nezbývá. To se projevuje např. tím, že po vydatném obědě usínáme při těch „nejvhodnějších“ situacích (školení, porady atd.). Přestože jsou děti odolnější, i ve škole je více klidu po obědě. Samozřejmě nelze vše brát doslova, někdo je unavený ve dvaceti, jiný je v šedesáti jura. Zkrátka, každý z nás je originál, a pokud máte pocit jako já, že dělená strava je to pravé, můžeme se do toho pustit.
Zařazení knihy Knihy v češtině Populárně naučná pro dospělé Kuchařky a nápoje Zdravá a štíhlá kuchyně
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )