Dehydration of Fruits - A Progress Report / Nejlevnější knihy
Dehydration of Fruits - A Progress Report

Kód: 12158404

Dehydration of Fruits - A Progress Report

Autor William V. Cruess

This antique volume comprises a detailed guide to the dehydration of fruits, with information on equipment, economy, common problems, and much more besides. Complete with a wealth of useful, practicable information and helpful tab ... celý popis

372


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Dehydration of Fruits - A Progress Report

Nákupem získáte 37 bodů

Anotace knihy

This antique volume comprises a detailed guide to the dehydration of fruits, with information on equipment, economy, common problems, and much more besides. Complete with a wealth of useful, practicable information and helpful tables, this text will be of considerable value to those with an interest in fruit preservation, and it makes for a great addition to collections of allied literature. The chapters of this book include: 'Drier', 'Evaporator', 'Dehydrator', 'Reparation', 'Yields of Dehydrated Fruits', 'Temperature', 'Relating Humidity', 'Drying Time', 'Comparative Yields and Qualities of Sun-Dried and Dehydrated Fruits', 'Stemming', 'Processing', 'Moisture Content', 'Cost of Dehydration', etcetera. We are proud to republish this vintage text, now complete with a new and specially commissioned introduction on preserving and canning foods.

Parametry knihy

372

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: