Kód: 34318113
Cuisiner les aliments fermentés
Choucroute, bière, yaourts... Les aliments fermentés ont des propriétés nutritionnelles et médicinales incomparables
Mohlo by se vám také líbit
Dárkový poukaz: Radost zaručena
- Darujte poukaz v libovolné hodnotě a my se postaráme o zbytek.
- Poukaz se vztahuje na celou naši nabídku.
- Elektronický poukaz vytisknete z e-mailu a můžete ihned darovat.
- Platnost poukazu je 12 měsíců od data vystavení.
Objednat dárkový poukazVíce informací
Více informací o knize Cuisiner les aliments fermentés
Nákupem získáte 48 bodů
Anotace knihy
Choucroute, bière, yaourts... Les aliments fermentés ont des propriétés nutritionnelles et médicinales incomparables
Parametry knihy
Zařazení knihy
Knihy ve francouzštině
PRATIQUES
Cuisine, gastronomie
Cuisine bio
- Plný název: Cuisiner les aliments fermentés
- Autor: AUBERT
- Jazyk: Francouzština
- Vazba: Brožovaná
- Počet stran: 125
- EAN: 9782360983179
- ID: 34318113
- Nakladatelství: TERRE VIVANTE
- Hmotnost: 242 g
- Rozměry: 150 × 210 × 12 mm
- Datum vydání: 06. October 2017