COOKING With A Touch of Science / Nejlevnější knihy
COOKING With A Touch of Science

Kód: 17101920

COOKING With A Touch of Science

Autor George Brewer

Cooking with a Touch of Science watchfully enables the cook to extend his or her culinary limits by explaining why certain steps and procedures are critical to producing a delicious meal, nurturing all around better cooking skills ... celý popis

354


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize COOKING With A Touch of Science

Nákupem získáte 35 bodů

Anotace knihy

Cooking with a Touch of Science watchfully enables the cook to extend his or her culinary limits by explaining why certain steps and procedures are critical to producing a delicious meal, nurturing all around better cooking skills while introducing a selec

Parametry knihy

354

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: