Sensory Evaluation and Consumer Acceptance of New Food Products: Principles and Applications / Nejlevnější knihy
Sensory Evaluation and Consumer Acceptance of New Food Products: Principles and Applications

Kód: 37008296

Sensory Evaluation and Consumer Acceptance of New Food Products: Principles and Applications

Autor Maria Joao P. Monteiro, Elsa Lamy

6865


Očekávaná novinka
Vydání 14. 08. 2024

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Sensory Evaluation and Consumer Acceptance of New Food Products: Principles and Applications

Nákupem získáte 687 bodů

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v němčině Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik Medizin Klinische Fächer

6865

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: