Complete Book of Turkish Cooking: All the Ingredients, Techniques and Traditions of an Ancient Cuisine / Nejlevnější knihy
Complete Book of Turkish Cooking: All the Ingredients, Techniques and Traditions of an Ancient Cuisine

Kód: 01997672

Complete Book of Turkish Cooking: All the Ingredients, Techniques and Traditions of an Ancient Cuisine

Autor Ghillie Basan

Explores the rich culinary history and traditions of the Turkish people, the evolution of their cuisine, and the classic dishes that are known and loved all over the world. This book opens with an introduction to the equipment, in ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Complete Book of Turkish Cooking: All the Ingredients, Techniques and Traditions of an Ancient Cuisine

Anotace knihy

Explores the rich culinary history and traditions of the Turkish people, the evolution of their cuisine, and the classic dishes that are known and loved all over the world. This book opens with an introduction to the equipment, ingredients and special techniques of Turkish cooking, with preparation and skills all shown in step-by-step detail.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Technology: general issues Maths for engineers

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: