Causes of Detentions and Rejections in International Fish Trade / Nejlevnější knihy
Causes of Detentions and Rejections in International Fish Trade

Kód: 06646573

Causes of Detentions and Rejections in International Fish Trade

Autor J. Ryder

Based on a study that identifies the causes of detentions and rejections of fishery products in international trade and assesses the control procedures used by the importing countries/regions of Canada, the EU, Japan and the USA. ... celý popis

682

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Causes of Detentions and Rejections in International Fish Trade

Nákupem získáte 68 bodů

Anotace knihy

Based on a study that identifies the causes of detentions and rejections of fishery products in international trade and assesses the control procedures used by the importing countries/regions of Canada, the EU, Japan and the USA. The paper's final section makes recommendations on what needs to change to improve fish safety and quality controls.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies

682

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: