Bread Making Mastery / Nejlevnější knihy
Bread Making Mastery

Kód: 12440830

Bread Making Mastery

Autor Robert Walker

Bread making is one of the time honored traditions in western culture and has a rich history. There are many styles of bread making which involves certain basic ingredients of flour, yeast, water, milk, oil and eggs. Bread making ... celý popis

346


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Bread Making Mastery

Nákupem získáte 35 bodů

Anotace knihy

Bread making is one of the time honored traditions in western culture and has a rich history. There are many styles of bread making which involves certain basic ingredients of flour, yeast, water, milk, oil and eggs. Bread making typically involves the baking of these ingredients after yeast rises and adds to the overall volume of the dough. Generally speaking, wheat varieties with a higher gluten content are selected to add consistency, elasticity, and texture to the dough, though in situations where individuals suffer from celiac disease or other illnesses, low-gluten or gluten free varieties of bread can be made and enjoyed.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses

346



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: