Bread / Nejlevnější knihy
Bread

Kód: 04394905

Bread

Autor William Rubel

What food is more basic, more essential and more universal than bread? Common to the diets of both rich and poor, bread is one of our oldest foods. Loaves and rolls have been found in ancient Egyptian tombs, and excavated from ove ... celý popis

403


Očekávaný dotisk
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Bread

Nákupem získáte 40 bodů

Anotace knihy

What food is more basic, more essential and more universal than bread? Common to the diets of both rich and poor, bread is one of our oldest foods. Loaves and rolls have been found in ancient Egyptian tombs, and excavated from ovens in Pompeii that were buried when Vesuvius erupted in AD 79. From the sixteenth-century English peasants' bread made with pea flour and rye, to the grain-wasting, pure white bread of the French court, from the crusty sourdough loaf made by artisan bakers to the doughy 'sliced white' found in every supermarket, there is a bread for every time and place in history. William Rubel takes us on a journey to discover breads around the world, from Mexican pan dulce to French baguettes and German pumpernickel, and shows how the kind of bread you eat reveals who you are. He also describes the techniques of bread-making, from ancient recipes leavened with brewers' yeast to the factory-made sandwich loaf. Containing a glossary of over one hundred different breads from around the world, Bread will be an inspiration for all bakers, as well as anyone who enjoys a simple slice.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Society & social sciences Society & culture: general Cultural studies

403

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: