Applications of Seaweeds in Food and Nutrition / Nejlevnější knihy
Applications of Seaweeds in Food and Nutrition

Kód: 42846936

Applications of Seaweeds in Food and Nutrition

Autor Daniel Hefft, Uthman Badmus, Charles Oluwaseun Adetunji

Applications of Seaweeds in Food and Nutrition provides practical overview on the cultural, biological, and engineering dimensions relating to seaweed as a food as the need for sustainable and healthy foods are a growing demand. T ... celý popis

4222

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Applications of Seaweeds in Food and Nutrition

Nákupem získáte 422 bodů

Anotace knihy

Applications of Seaweeds in Food and Nutrition provides practical overview on the cultural, biological, and engineering dimensions relating to seaweed as a food as the need for sustainable and healthy foods are a growing demand. This is a resource of research that shows how seaweeds can deliver not only nutritional benefits, but also antiviral and antibacterial properties as a food contact material applications and potential applications of seaweeds within food processing and manufacturing. Some recent developments have shown the use of seaweed extracts as a compound can be added to foods to prevent browning and other uses within food manufacturing. There are hundreds of different varieties of seaweed known to mankind, yet very little literature is available on the processing of these “crops;” this book will provide those valuable and practical insights. Discusses the potential of robotics and AI techniques in seaweeds Introduces the origin of seaweed and its biology Includes common seaweeds of industrial interest and their chemical composition

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Hydrobiology

4222



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: