Anchovy to Zabaione: Food Museums Real and Imagined: Why They Matter / Nejlevnější knihy
Anchovy to Zabaione: Food Museums Real and Imagined: Why They Matter

Kód: 20299223

Anchovy to Zabaione: Food Museums Real and Imagined: Why They Matter

Autor Tom Hughes

Food Museums matter because they: ---explore how our species has sustained itself, ---examine artifacts as diverse as spearheads and petrified remains of meals, to the foods designed for space, ---teach about the world's food reso ... celý popis

289


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Anchovy to Zabaione: Food Museums Real and Imagined: Why They Matter

Nákupem získáte 29 bodů

Anotace knihy

Food Museums matter because they: ---explore how our species has sustained itself, ---examine artifacts as diverse as spearheads and petrified remains of meals, to the foods designed for space, ---teach about the world's food resources (animal, vegetable a

Parametry knihy

289



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: