Advances in Nutrition and Cancer / Nejlevnější knihy
Advances in Nutrition and Cancer

Kód: 01378238

Advances in Nutrition and Cancer

Autor Vincenzo Zappia, Marco Salvatore, Fulvio della Ragione

Contributes to the ongoing debates about how the risk of cancer is related to the kinds of food people eat, the methods of preparation and cooking, and additives and pesticides. The apparently cancer-deterring Mediterranean diet i ... celý popis

2259


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 3-5 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Advances in Nutrition and Cancer

Nákupem získáte 226 bodů

Anotace knihy

Contributes to the ongoing debates about how the risk of cancer is related to the kinds of food people eat, the methods of preparation and cooking, and additives and pesticides. The apparently cancer-deterring Mediterranean diet is highlighted, and not onl

Parametry knihy

2259

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: