Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing / Nejlevnější knihy
Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing

Kód: 24282245

Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing

Autor Olga Martin-Belloso, Robert Soliva Fortuny

Despite a worldwide increase in demand for fresh-cut fruit and vegetables, in many countries these products are prepared in uncontrolled conditions and have the potential to pose substantial risk for consumers. Correspondingly, re ... celý popis

2455


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing

Nákupem získáte 246 bodů

Anotace knihy

Despite a worldwide increase in demand for fresh-cut fruit and vegetables, in many countries these products are prepared in uncontrolled conditions and have the potential to pose substantial risk for consumers. Correspondingly, researchers have ramped u

Parametry knihy

2455

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: