Kód: 18947457
This compact, yet comprehensive guide to cooking sous vide shows home cooks how to master the art of cooking with vacuum-sealed ingredients for restaurant-style precision and advance preparation perfection. Includes an introductio ... celý popis
372 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 37 bodů
This compact, yet comprehensive guide to cooking sous vide shows home cooks how to master the art of cooking with vacuum-sealed ingredients for restaurant-style precision and advance preparation perfection. Includes an introduction to sous vide cooking
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades
372 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )