Institut Paul Bocuse Gastronomique / Nejlevnější knihy
Institut Paul Bocuse Gastronomique

Kód: 02972032

Institut Paul Bocuse Gastronomique

Autor Institut Paul Bocuse

The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food. This authoritati ... celý popis

1910


Skladem u dodavatele
Odesíláme do 4 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Institut Paul Bocuse Gastronomique

Nákupem získáte 191 bodů

Anotace knihy

The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food.

This authoritative reference book covers 250 core techniques in extensive, ultra-clear step-by-step photographs. These techniques are then put into practice in 70 classic and contemporary recipes, designed by chefs. With over 1,800 photographs in total, this astonishing reference work is an essential guide for any serious cook, professional or amateur.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

1910

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: