Nobel Banquets, The: A Century Of Culinary History (1901-2001) / Nejlevnější knihy
Nobel Banquets, The: A Century Of Culinary History (1901-2001)

Kód: 05070171

Nobel Banquets, The: A Century Of Culinary History (1901-2001)

Autor Ulrica Soderlind

"The Nobel Banquets" is not about Alfred Nobel's personal dining habits; it is about his gift to mankind - the five original Nobel Prizes and the festivities that are arranged every year to celebrate them. There is hardly any othe ... celý popis

2274

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Nobel Banquets, The: A Century Of Culinary History (1901-2001)

Nákupem získáte 227 bodů

Anotace knihy

"The Nobel Banquets" is not about Alfred Nobel's personal dining habits; it is about his gift to mankind - the five original Nobel Prizes and the festivities that are arranged every year to celebrate them. There is hardly any other banquet in the world that is as famous as the Nobel Banquet, held on December 10 in Stockholm every year. Countless articles and books have been written describing what the guests eat and drink, the table decorations and the serving ceremonies, the placing lists and of course the Nobel laureates themselves. This comprehensive book presents not only all the known facts about the Nobel banquet menus but also many unknown details, both about the Nobel banquets themselves and about the traditional banquets held at the Royal Court by the King and Queen of Sweden on December 11 in honour of the laureates. The main focus is on the food and drink that have been served annually for more than a century. The gastronomic man is at the centre. The composition and contents of each banquet are listed and analysed. The reader is given interesting insights into the work in the kitchens, the decanting of the wines and the special challenges that the waiters and waitresses face. "The Nobel Banquets" contains many photographs. It is a goldmine for gourmets and for anyone interested in knowing more about all the effort that goes into these fabulous festivities.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

2274

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: