Korean Vegan Cookbook / Nejlevnější knihy
Korean Vegan Cookbook

Kód: 36325508

Korean Vegan Cookbook

Autor Joanna Lee Molinaro

THE INSTANT NEW YORK TIMES BESTSELLER NAMED ONE OF THE BEST NEW COOKBOOKS OF THE YEAR BY Epicurious EATER Stained Page Infatuation Spruce Eats Publisher s Weekly Food52 Toronto Star The dazzling debut cookbook from Joanne Lee Mol ... celý popis

774


Skladem v malém množství
Odesíláme do 24 hodin

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Korean Vegan Cookbook

Nákupem získáte 77 bodů

Anotace knihy

THE INSTANT NEW YORK TIMES BESTSELLER NAMED ONE OF THE BEST NEW COOKBOOKS OF THE YEAR BY Epicurious EATER Stained Page Infatuation Spruce Eats Publisher s Weekly Food52 Toronto Star

The dazzling debut cookbook from Joanne Lee Molinaro, the home cook and spellbinding storyteller behind the online sensation @thekoreanvegan

Joanne Lee Molinaro has captivated millions of fans with her powerfully moving personal tales of love, family, and food. In her debut cookbook, she shares a collection of her favorite Korean dishes, some traditional and some reimagined, as well as poignant narrative snapshots that have shaped her family history.
 
As Joanne reveals, she s often asked, How can you be vegan and Korean? Korean cooking is, after all, synonymous with fish sauce and barbecue. And although grilled meat is indeed prevalent in some Korean food, the ingredients that filled out bapsangs on Joanne s table growing up doenjang (fermented soybean paste), gochujang (chili sauce), dashima (seaweed), and more are fully plant-based, unbelievably flavorful, and totally Korean. Some of the recipes come straight from her childhood: Jjajangmyun, the rich Korean-Chinese black bean noodles she ate on birthdays, or the humble Gamja Guk, a potato-and-leek soup her father makes. Some pay homage: Chocolate Sweet Potato Cake is an ode to the two foods that saved her mother s life after she fled North Korea.
 
The Korean Vegan Cookbook is a rich portrait of the immigrant experience with life lessons that are universal. It celebrates how deeply food and the ones we love shape our identity. 

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

774

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: