Handbook of Enology - Vol 1 The Microbiology of Wine and Vinification, 3rd Edition / Nejlevnější knihy
Handbook of Enology - Vol 1 The Microbiology of Wine and Vinification, 3rd Edition

Kód: 25691883

Handbook of Enology - Vol 1 The Microbiology of Wine and Vinification, 3rd Edition

Autor Pascal Riberau-Gayon, Denis Dubourdieu, Bernard B Doneche, Aline A. Lonvaud

As an applied science, enology is a collection of knowledge from the fundamental sciences including chemistry, biochemistry, microbiology, bioengineering, psychophysics, cognitive psychology, etc., and nourished by empirical obser ... celý popis

5632


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Handbook of Enology - Vol 1 The Microbiology of Wine and Vinification, 3rd Edition

Nákupem získáte 563 bodů

Anotace knihy

As an applied science, enology is a collection of knowledge from the fundamental sciences including chemistry, biochemistry, microbiology, bioengineering, psychophysics, cognitive psychology, etc., and nourished by empirical observations. The approach u

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming

5632

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: