Wine Chemistry and Biochemistry / Nejlevnější knihy
Wine Chemistry and Biochemistry

Kód: 01421332

Wine Chemistry and Biochemistry

Autor M. Victoria Moreno-Arribas, Carmen Polo

Contributors here describe in a scientifically rigorous yet approachable fashion the chemical and biochemical aspects of winemaking that are currently being researched. The editors have selected the very best experts to supply cha ... celý popis

7897


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Wine Chemistry and Biochemistry

Nákupem získáte 790 bodů

Anotace knihy

Contributors here describe in a scientifically rigorous yet approachable fashion the chemical and biochemical aspects of winemaking that are currently being researched. The editors have selected the very best experts to supply chapters on each of the areas.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7897

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: