Grand Finales - The Art of the Plated Dessert / Nejlevnější knihy
Grand Finales - The Art of the Plated Dessert

Kód: 04889403

Grand Finales - The Art of the Plated Dessert

Autor Tish Boyle, Timothy Moriarty

"A visually stunning and groundbreaking new book. Grand Finales: The Art of The Plated Dessert explores the intimate connection between flavor and presentation with recipes that are truly extraordinary. Thanks to the magnificent e ... celý popis

2321


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 14-18 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Grand Finales - The Art of the Plated Dessert

Nákupem získáte 232 bodů

Anotace knihy

"A visually stunning and groundbreaking new book. Grand Finales: The Art of The Plated Dessert explores the intimate connection between flavor and presentation with recipes that are truly extraordinary. Thanks to the magnificent efforts of the pastry chefs in this book, the language of desserts will never be the same." -Jacques Torres, Le Cirque, New York A Gallery for the New Century A New Way to See, Taste, and Appreciate Neo-Classicism Echoes a classic dessert in form, preparation, or ingredients. Minimalism A single, primitive form supported by spare garnish. Illusionism Resembles a person, object, or scene. Architecturalism Features a prominent vertical component. Impressionism Communicates a theme or mood. Modernism Abstract forms with bold colors and a satirical edge. Performance Art Displays action at the touch of fork or spoon. Eclecticism Combines elements from other schools found herein. Fusionism Includes an ingredient or seasoning outside the European and American dessert tradition.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

2321

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: