Cookery for the Hospitality Industry / Nejlevnější knihy
Cookery for the Hospitality Industry

Kód: 04385262

Cookery for the Hospitality Industry

Autor Graham Dodgshun

A must-have book for thirty years, and now in its sixth edition, Cookery for the Hospitality Industry remains Australia's most trusted and reliable reference for commercial cookery students, apprentice chefs and those studying voc ... celý popis

1879


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Cookery for the Hospitality Industry

Nákupem získáte 188 bodů

Anotace knihy

A must-have book for thirty years, and now in its sixth edition, Cookery for the Hospitality Industry remains Australia's most trusted and reliable reference for commercial cookery students, apprentice chefs and those studying vocational courses in schools. It covers the essential skills, methods and principles of cookery as well as the core competencies listed within the Australian National Training Package for Commercial Cookery. This book provides trade apprentices and commercial cookery students with everything they need to know to achieve trade status and more. It is the only textbook that genuinely addresses the needs of Australian students by covering Australian qualifications and reflecting Australian conditions, ingredients and our unique cuisine.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

1879

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: