Chemistry and Technology of Soft Drinks and Fruit Juices 3e / Nejlevnější knihy
Chemistry and Technology of Soft Drinks and Fruit Juices 3e

Kód: 02850957

Chemistry and Technology of Soft Drinks and Fruit Juices 3e

Autor Philip R Ashurst

3rd Ed. Fully updated overview of the chemistry and technology of soft drinks and fruit juices, covering ingredients, processing, microbiology, traceability and packaging as well as global market trends

4984


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Chemistry and Technology of Soft Drinks and Fruit Juices 3e

Nákupem získáte 498 bodů

Anotace knihy

3rd Ed. Fully updated overview of the chemistry and technology of soft drinks and fruit juices, covering ingredients, processing, microbiology, traceability and packaging as well as global market trends

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences

4984

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: