Baking Technology and Nutrition - Towards a Healthier World / Nejlevnější knihy
Baking Technology and Nutrition - Towards a Healthier World

Kód: 22164610

Baking Technology and Nutrition - Towards a Healthier World

Autor Stanley P. Cauvain, Rosie H. Clark

A new study of the challenges presented by manufacturing bakery products in a health-conscious world The impact of bakery products upon human nutrition is an increasingly pressing concern among consumers and manufacturers alike. W ... celý popis

4899


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Baking Technology and Nutrition - Towards a Healthier World

Nákupem získáte 490 bodů

Anotace knihy

A new study of the challenges presented by manufacturing bakery products in a health-conscious world The impact of bakery products upon human nutrition is an increasingly pressing concern among consumers and manufacturers alike. With obesi

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences

4899

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: