Kód: 06430359
Food scientists and food technologists study the physical, microbiological, and chemical makeup of food. Depending on their area of specialisation, food scientists may develop ways to process, preserve, package, or store food, acc ... celý popis
6100 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 610 bodů
Food scientists and food technologists study the physical, microbiological, and chemical makeup of food. Depending on their area of specialisation, food scientists may develop ways to process, preserve, package, or store food, according to industry and government specifications and regulations. This book provides research in this field.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
6100 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )