Advances in Fruit Processing Technologies / Nejlevnější knihy
Advances in Fruit Processing Technologies

Kód: 01215884

Advances in Fruit Processing Technologies

Autor Sueli Rodrigues

Covering classical and emerging technologies in fruit processing, this book assembles the advances in fruit processing technology used to enhance shelf life and improve final product quality.

9849


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Advances in Fruit Processing Technologies

Nákupem získáte 985 bodů

Anotace knihy

Covering classical and emerging technologies in fruit processing, this book assembles the advances in fruit processing technology used to enhance shelf life and improve final product quality.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

9849

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: