Innovative Thermal and Non-Thermal Processing, Bioaccessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds / Nejlevnější knihy
Innovative Thermal and Non-Thermal Processing, Bioaccessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds

Kód: 20757198

Innovative Thermal and Non-Thermal Processing, Bioaccessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds

Autor Francisco J. Barba, Jorge Manuel Alexandre Saraiva, Giancarlo Cravotto

Innovative Thermal and Nonthermal Processing, Bioacessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds presents the implications of conventional and innovative processing on the nutritional and health aspects of fo ... celý popis

7387


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Innovative Thermal and Non-Thermal Processing, Bioaccessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds

Nákupem získáte 739 bodů

Anotace knihy

Innovative Thermal and Nonthermal Processing, Bioacessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds presents the implications of conventional and innovative processing on the nutritional and health aspects of food products. Cha

Parametry knihy

7387

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: