Use of Yeast Biomass in Food Production / Nejlevnější knihy
Use of Yeast Biomass in Food Production

Kód: 25354979

Use of Yeast Biomass in Food Production

Autor Anna Halasz, Radomir Lasztity

Yeast biomass is an excellent source of proteins, nucleic acids, and vitamins. It has been produced and consumed in baked goods and other foods for thousands of years and offers significant advantages when compared to other potent ... celý popis

2305


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Use of Yeast Biomass in Food Production

Nákupem získáte 231 bodů

Anotace knihy

Yeast biomass is an excellent source of proteins, nucleic acids, and vitamins. It has been produced and consumed in baked goods and other foods for thousands of years and offers significant advantages when compared to other potential new microbial protein

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2305

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: