Sugar: User's Guide To Sucrose / Nejlevnější knihy
Sugar: User's Guide To Sucrose

Kód: 05248668

Sugar: User's Guide To Sucrose

Autor Neil L. Pennington, Charles W. Baker

Written for the food scientist, and food product developer, this reference manual discusses the physical and chemical properties of sucrose and its contribution to product flavour.

5094


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Sugar: User's Guide To Sucrose

Nákupem získáte 509 bodů

Anotace knihy

Written for the food scientist, and food product developer, this reference manual discusses the physical and chemical properties of sucrose and its contribution to product flavour.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5094

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: