Kód: 04495751
The third edition of this long-serving successful reference work is a 'must-have' reference for anyone needing or desiring an understanding of the structure, chemistry, properties, production and uses of starches and their derivat ... celý popis
6275 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 628 bodů
The third edition of this long-serving successful reference work is a 'must-have' reference for anyone needing or desiring an understanding of the structure, chemistry, properties, production and uses of starches and their derivatives. It includes specific information on corn, wheat, potato, rice, and new chapters on rye, oat and barley (including waxy barley) starches. It covers the isolation processes, properties, functionalities, and uses of the most commonly used starches. It explores the genetics, biochemistry, and physical structure of starches. It presents current and emerging application trends for starch.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
6275 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )