Science and Practice of Cheese-Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Text-Book for the U / Nejlevnější knihy
Science and Practice of Cheese-Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Text-Book for the U

Kód: 12091400

Science and Practice of Cheese-Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Text-Book for the U

Autor Lucius Van Slyke, Charles Publow

Van Slyke and Publow's 1913 work is a comprehensive source of information on American cheese-making. A vital reference for anyone interested in making cheese.

846


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Science and Practice of Cheese-Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Text-Book for the U

Nákupem získáte 85 bodů

Anotace knihy

Van Slyke and Publow's 1913 work is a comprehensive source of information on American cheese-making. A vital reference for anyone interested in making cheese.

Parametry knihy

846

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: