The Basics of Making Homemade Cheese: How to Make and Store Hard and Soft Cheeses, Yogurt, Tofu, Cheese Cultures, and Vegetable Rennet / Nejlevnější knihy
The Basics of Making Homemade Cheese: How to Make and Store Hard and Soft Cheeses, Yogurt, Tofu, Cheese Cultures, and Vegetable Rennet

Kód: 32584018

The Basics of Making Homemade Cheese: How to Make and Store Hard and Soft Cheeses, Yogurt, Tofu, Cheese Cultures, and Vegetable Rennet

Autor David Nash

Do you want to learn how to make your own cheese but don't know where to start? The Basics of Making Homemade Cheese is a practical guide that shares simple yet practical knowledge which covers everything you need to start learnin ... celý popis

199


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize The Basics of Making Homemade Cheese: How to Make and Store Hard and Soft Cheeses, Yogurt, Tofu, Cheese Cultures, and Vegetable Rennet

Nákupem získáte 20 bodů

Anotace knihy

Do you want to learn how to make your own cheese but don't know where to start? The Basics of Making Homemade Cheese is a practical guide that shares simple yet practical knowledge which covers everything you need to start learning how to make

Parametry knihy

199

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: