Quality and Preservation of Vegetables / Nejlevnější knihy
Quality and Preservation of Vegetables

Kód: 06716713

Quality and Preservation of Vegetables

Autor Michael Eskin

Discusses those factors which contribute to the overall quality of the major vegetables grown in North America for the fresh market as well as methods for storing and preserving these crops. This book discusses the qualities which ... celý popis

21162


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Quality and Preservation of Vegetables

Nákupem získáte 2116 bodů

Anotace knihy

Discusses those factors which contribute to the overall quality of the major vegetables grown in North America for the fresh market as well as methods for storing and preserving these crops. This book discusses the qualities which determine the suitability of a crop for processing.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

21162

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: