Professional Bread Baking / Nejlevnější knihy
Professional Bread Baking

Kód: 04951073

Professional Bread Baking

Autor Hans Welker, The Culinary Institute of America (CIA)

-Professional Bread Baking is not only a cookbook providing an array of recipes and formulas for finished loaves. The title dives deeper into the discussion about bread, providing a detailed reference that will be indispensible fo ... celý popis

2006


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Professional Bread Baking

Nákupem získáte 201 bodů

Anotace knihy

-Professional Bread Baking is not only a cookbook providing an array of recipes and formulas for finished loaves. The title dives deeper into the discussion about bread, providing a detailed reference that will be indispensible for a baker. - Professional Bread Baking provides the tools needed to mix, ferment, shape, proof, and bake exceptional artisanal bread. - Information on the regional shapes of prominent bread baking countries like France, Italy, Germany, and more. Includes discussion of the historical significance of some of these products, to formulas that accurately produce artisan regional bread and rolls.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2006

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: