Porc Et Les Produits de la Charcuterie: Hygiene, Inspection, Reglementation / Nejlevnější knihy
Porc Et Les Produits de la Charcuterie: Hygiene, Inspection, Reglementation

Kód: 15651408

Porc Et Les Produits de la Charcuterie: Hygiene, Inspection, Reglementation

Autor Bourrier-T

Le porc et les produits de la charcuterie: hygiene, inspection, reglementation / par Th. Bourrier, ...Date de l'edition originale: 1888Ce livre est la reproduction fidele d'une oeuvre publiee avant 1920 et fait partie d'une collec ... celý popis

1060


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Porc Et Les Produits de la Charcuterie: Hygiene, Inspection, Reglementation

Nákupem získáte 106 bodů

Anotace knihy

Le porc et les produits de la charcuterie: hygiene, inspection, reglementation / par Th. Bourrier, ...Date de l'edition originale: 1888Ce livre est la reproduction fidele d'une oeuvre publiee avant 1920 et fait partie d'une collection de liv

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve francouzštině PRATIQUES Cuisine, gastronomie

1060

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: