Physical Properties of Foods / Nejlevnější knihy
Physical Properties of Foods

Kód: 01421010

Physical Properties of Foods

Autor Serpil Sahin, Servet Gülüm Sumnu

The first textbook to provide a fundamental understanding of physical properties of foods. It covers information about the most important physical properties of foods by combining the knowledge of food science, physical chemistry, ... celý popis

2422


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Physical Properties of Foods

Nákupem získáte 242 bodů

Anotace knihy

The first textbook to provide a fundamental understanding of physical properties of foods. It covers information about the most important physical properties of foods by combining the knowledge of food science, physical chemistry, physics and engineering.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2422

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: