Physical Principles of Food Preservation / Nejlevnější knihy
Physical Principles of Food Preservation

Kód: 06712719

Physical Principles of Food Preservation

Autor Daryl B. Lund

Examines the properties, conditions, and theoretical principles governing the safety and efficacy of various food preservation, storage, and packaging techniques. This book analyzes methods to predict and optimize the nutrition, t ... celý popis

10009


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Physical Principles of Food Preservation

Nákupem získáte 1001 bodů

Anotace knihy

Examines the properties, conditions, and theoretical principles governing the safety and efficacy of various food preservation, storage, and packaging techniques. This book analyzes methods to predict and optimize the nutrition, texture, and quality of food compounds while reducing operating cost and waste.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

10009

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: