Phenolics in Food and Nutraceuticals / Nejlevnější knihy
Phenolics in Food and Nutraceuticals

Kód: 06712364

Phenolics in Food and Nutraceuticals

Autor Marian Naczk

Reports the classification and nomenclature of phenolics, their occurrence in food and nutraceuticals, chemistry and applications, and nutritional and health effects. This book describes antioxidant activity of phenolics in food a ... celý popis

9095


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Phenolics in Food and Nutraceuticals

Nákupem získáte 910 bodů

Anotace knihy

Reports the classification and nomenclature of phenolics, their occurrence in food and nutraceuticals, chemistry and applications, and nutritional and health effects. This book describes antioxidant activity of phenolics in food and nutraceuticals as well as methods for analysis and quantification. It is suitable for food scientists, and chemists.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

9095

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: