Nutrition in Kidney Disease / Nejlevnější knihy
Nutrition in Kidney Disease

Kód: 01432351

Nutrition in Kidney Disease

Autor Laura D. Byham-Gray, Jerrilynn D. Burrowes, Glenn M. Chertow

This book provides a comprehensive perspective of the emerging science in nutrition in kidney disease. It is written by a collaborative group of distinguished dietitians and physicians who have devoted their careers to the care of ... celý popis

4764


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 5-7 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Nutrition in Kidney Disease

Nákupem získáte 476 bodů

Anotace knihy

This book provides a comprehensive perspective of the emerging science in nutrition in kidney disease. It is written by a collaborative group of distinguished dietitians and physicians who have devoted their careers to the care of patients with kidney disease.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4764

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: