Non-thermal Food Engineering Operations / Nejlevnější knihy
Non-thermal Food Engineering Operations

Kód: 02644121

Non-thermal Food Engineering Operations

Autor Enrique Ortega-Rivas

This book describes the advent and adaptation of food processing operations, processes and techniques which reduce, even eliminate the thermal component, resulting in microbiologically safe foods with minimum alteration in sensory ... celý popis

3017


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Non-thermal Food Engineering Operations

Nákupem získáte 302 bodů

Anotace knihy

This book describes the advent and adaptation of food processing operations, processes and techniques which reduce, even eliminate the thermal component, resulting in microbiologically safe foods with minimum alteration in sensory and nutritive properties.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3017

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: