Kód: 06435642
In the development of food engineering, one of the many challenges is to employ modern tools and knowledge to develop new products and processes. This book presents topical research in the study of food engineering, including temp ... celý popis
7987 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 799 bodů
In the development of food engineering, one of the many challenges is to employ modern tools and knowledge to develop new products and processes. This book presents topical research in the study of food engineering, including tempering, polymorphism and fat crystallisation during industrial chocolate manufacture.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
7987 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )