Kód: 01379028
This book encompasses the latest methods in food analysis, including newly developed techniques, such as MALDI-MS, and newly developed applications of established techniques that are not normally used for food, such as electrorheo ... celý popis
4798 Kč
Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.
Nákupem získáte 480 bodů
This book encompasses the latest methods in food analysis, including newly developed techniques, such as MALDI-MS, and newly developed applications of established techniques that are not normally used for food, such as electrorheology. There are also overviews of the latest methods in certain areas, such as E. coli detection.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
4798 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )