New Techniques in the Analysis of Foods / Nejlevnější knihy
New Techniques in the Analysis of Foods

Kód: 01379028

New Techniques in the Analysis of Foods

Autor Michael H. Tunick, Samuel A. Palumbo, Pina M. Fratamico

This book encompasses the latest methods in food analysis, including newly developed techniques, such as MALDI-MS, and newly developed applications of established techniques that are not normally used for food, such as electrorheo ... celý popis

4798


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize New Techniques in the Analysis of Foods

Nákupem získáte 480 bodů

Anotace knihy

This book encompasses the latest methods in food analysis, including newly developed techniques, such as MALDI-MS, and newly developed applications of established techniques that are not normally used for food, such as electrorheology. There are also overviews of the latest methods in certain areas, such as E. coli detection.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4798

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: