Microbiology of Meat and Poultry / Nejlevnější knihy
Microbiology of Meat and Poultry

Kód: 01392000

Microbiology of Meat and Poultry

Autor R.J. Board, A.R. Davies

Offering a review of the subject, this book covers: the physiology of bacteria, yeasts and molds associated with meat and poultry products; the microbiology of industrial slaughtering, processing, packaging and storage technologie ... celý popis

6578


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Microbiology of Meat and Poultry

Nákupem získáte 658 bodů

Anotace knihy

Offering a review of the subject, this book covers: the physiology of bacteria, yeasts and molds associated with meat and poultry products; the microbiology of industrial slaughtering, processing, packaging and storage technologies; and food safety and quality control. It is useful for microbiologists and technologists in the meat industry.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6578

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: