Kód: 01392000
Offering a review of the subject, this book covers: the physiology of bacteria, yeasts and molds associated with meat and poultry products; the microbiology of industrial slaughtering, processing, packaging and storage technologie ... celý popis
6578 Kč
Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.
Nákupem získáte 658 bodů
Offering a review of the subject, this book covers: the physiology of bacteria, yeasts and molds associated with meat and poultry products; the microbiology of industrial slaughtering, processing, packaging and storage technologies; and food safety and quality control. It is useful for microbiologists and technologists in the meat industry.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
6578 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )