Kód: 06434347
Membrane based clarification and concentration of fruit juice has become a popular unit operation in modern fruit juice processing industries. Most of the fruit juices have non-Newtonian rheology such as power law and ellis fluid. ... celý popis
1564 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 156 bodů
Membrane based clarification and concentration of fruit juice has become a popular unit operation in modern fruit juice processing industries. Most of the fruit juices have non-Newtonian rheology such as power law and ellis fluid. This book attempts to present a detailed fluid flow modelling with non-Newtonian rheology.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
1564 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )