Making Food Personalized by 3D Printing Technology / Nejlevnější knihy
Making Food Personalized by 3D Printing Technology

Kód: 38626681

Making Food Personalized by 3D Printing Technology

Autor Carla Severini, Antonio Derossi

3D Food Printing may be considered an excellent candidate for Personalized Food Manufacturing. Overall, 3D Printing has the main ambition to create edible structures from a digital structure designed by CAD software. This means th ... celý popis

3397


Očekávaná novinka
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Making Food Personalized by 3D Printing Technology

Nákupem získáte 340 bodů

Anotace knihy

3D Food Printing may be considered an excellent candidate for Personalized Food Manufacturing. Overall, 3D Printing has the main ambition to create edible structures from a digital structure designed by CAD software. This means that we can personalize shape and dimension without limits and with hundred degrees of freedom. This is a great opportunity to increase the eating-pleasure of novel food products. Making Personalized Food by 3D Printing Technology explores the current discussion on 3D Food Printing Technology from novel and different angles. The book covers the importance of Personalized Foods for and healthy and active life, besides the development of personalized food formula also considering the importance of the structure-functionality relationship of nutrients and bioactive compounds. The main technical backgrounds and recent innovations for 3D Food Printing, including the design and development of printable food formula to get high fidelity and excellent structural stability after printing is also deeply analyzed in this important resource to researchers and students involved in several fields of the food-system and nutrition. Explores 3D Food printing for the creation of tailored food for small groups of consumers Delivers enough information for the designing of 3D structure by CAD software Brings information on the most important processing variables affecting the quality of 3D printed structures Covers the main technical backgrounds and recent innovations for 3D Food Printing

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3397

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: