Ingredients Extraction by Physicochemical Methods in Food / Nejlevnější knihy
Ingredients Extraction by Physicochemical Methods in Food

Kód: 16247197

Ingredients Extraction by Physicochemical Methods in Food

Autor Alexandru Grumezescu

Ingredients Extraction by Physico-chemical Methods, Volume Four, the latest release in the Handbook of Food Bioengineering series, reveals the most investigated extraction methods of ingredients and their impact on the food indust ... celý popis

4324

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Ingredients Extraction by Physicochemical Methods in Food

Nákupem získáte 432 bodů

Anotace knihy

Ingredients Extraction by Physico-chemical Methods, Volume Four, the latest release in the Handbook of Food Bioengineering series, reveals the most investigated extraction methods of ingredients and their impact on the food industry. This resource describes types of ingredients that may be extracted through physico-chemical methods (i.e. specific plants, fruits, spices, etc.), along with their particularities to help readers understand their biological effect and solve research problems. The extraction methods of bioactive compounds and functional ingredients are discussed, along with information on green ingredient extraction strategies to help reduce harmful environmental and health effects. Extraction methods in this book can be applied for multiple purposes within the food industry, such as ingredients separation for food development, the purification and separation of toxic compounds from a food mixture, and the recovery of natural bioactive compounds. Offers advanced knowledge and skills of physiochemical analysis for ingredient extractionPresents various methods for food component analysis to evaluate structure function relations in changing environments Discusses the importance of enzymes during processing and storage of foodsIncludes methods to evaluate and enhance extraction, such as ultrasound, to produce novel foods more efficiently

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4324

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: