Imaging Technologies and Data Processing for Food Engineers / Nejlevnější knihy
Imaging Technologies and Data Processing for Food Engineers

Kód: 09523637

Imaging Technologies and Data Processing for Food Engineers

Autor Nesli Sozer

Food products are complex in nature which makes their analysis difficult. Different scientific disciplines such as biochemistry, microbiology, and nutrition, together with engineering concepts are involved in their characterizatio ... celý popis

3313


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Imaging Technologies and Data Processing for Food Engineers

Nákupem získáte 331 bodů

Anotace knihy

Food products are complex in nature which makes their analysis difficult. Different scientific disciplines such as biochemistry, microbiology, and nutrition, together with engineering concepts are involved in their characterization. However, imaging of food materials and data analysis has gained more importance due to innovations in food industry, as well the emergence of food nanotechnology. Image analysis protocols and techniques can be used in food structure analysis and process monitoring. Therefore, food structure imaging is crucial for various sections of food chain starting from the raw material to the end product. The book will provide information on imaging techniques such as electron microscopy, laser microscopy, x-ray tomography, raman and infrared imaging, together with data analysis protocols. It will address the most recent advances in imaging technologies and data analysis of grains, liquid food systems (i.e. emulsions and gels), semi-solid and solid foams (i.e. bakery products, dough, expanded snacks), protein films, fruits & vegetable confectionery and nuts.§ This book also: §§Provides in-depth view of raw material characterization and process control§§Covers structure-functionality and structure-texture relationships§Reviews applications to emerging areas of food science with an insight into future trends

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3313

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: