Handbook of Pineapple Technology - Production, Post harvest Science, Processing and Nutrition / Nejlevnější knihy
Handbook of Pineapple Technology - Production, Post harvest Science, Processing and Nutrition

Kód: 10045655

Handbook of Pineapple Technology - Production, Post harvest Science, Processing and Nutrition

Autor Maria Gloria Lobo, Robert E. Paull

Pineapple is the third most important tropical fruit in the world, with production occurring throughout the tropics. The demand for low acid fresh pineapples and its processed products is one of the fastest growing markets, especi ... celý popis

6169


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Handbook of Pineapple Technology - Production, Post harvest Science, Processing and Nutrition

Nákupem získáte 617 bodů

Anotace knihy

Pineapple is the third most important tropical fruit in the world, with production occurring throughout the tropics. The demand for low acid fresh pineapples and its processed products is one of the fastest growing markets, especially in Europe and North America.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6169

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: