Handbook of Meat and Meat Processing / Nejlevnější knihy
Handbook of Meat and Meat Processing

Kód: 06693904

Handbook of Meat and Meat Processing

Rev. ed. of: Meat science and applications / edited by Y.H. Hui ... [et al.]. 2001.

11357


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Handbook of Meat and Meat Processing

Nákupem získáte 1136 bodů

Anotace knihy

Rev. ed. of: Meat science and applications / edited by Y.H. Hui ... [et al.]. 2001.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

11357

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: