Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded / Nejlevnější knihy
Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded

Kód: 06693828

Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded

Autor Keith Steinkraus

Covers information on indigenous fermented foods of the world, classifying fermentation according to type. This book provides data on the antiquity and role of fermented foods in human life, fermentations involving an alkaline rea ... celý popis

13410


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded

Nákupem získáte 1341 bodů

Anotace knihy

Covers information on indigenous fermented foods of the world, classifying fermentation according to type. This book provides data on the antiquity and role of fermented foods in human life, fermentations involving an alkaline reaction, tempe and meat substitutes, amazake and kombucha, and more.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

13410

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: